Kort Zwart Haar Knippen Stijlen 2011

Kort Zwart Haar Knippen Stijlen 2011 : Zwart haar is over het algemeen zeer krullend en hierdoor textuur ze de neiging om droog te zijn. Zoals, talg, die olie uit de hoofdhuid, vindt het moeilijk reizen door de krullend haar. Ook, die zeer krullend haar, dat maakt het zeer moeilijk om stijl en te beheren. Dus, korte kapsels zijn de beste kapsels voor zwart haar. Als je haar begroeid, overweeg dan om een ​​kapsel gedaan. Echter, wanneer het krijgen van een kapsel, voorkomen dat stylen van je haar, hoe meer u zich aan natuurlijke zwarte kapsels, hoe beter het is. Maar, als je niet wilt dat uw haar laten knippen, overweeg dan een vlecht kapsels. Hier zijn diverse korte zwart haar stijlen die u kunt gebruiken.

kort zwart haar knippen stijlen 2011

Pixie Cut: De korte snit is een uiterst schattig kijken kapsel. Om een ​​pixie gesneden, zal de stylist knip dan de haren op de zijkanten en achterkant in een echte korte gewas. De kroon haar is langer gesneden, en het voorste deel van het haar is gestyled in pony. Houdt u enkele bijwerkingen krullende pony, voor een leuke maar toch ontspannen look.

Inverted Bob: Dit zijn populaire kort zwart haar stijlen voor 2011. Om deze korte kapsels voor zwarte vrouwen, snijd je rug haar reële korte buurt van de nek van de hals met de zijkant haren langer houdbaar. U kunt bij deze stijl met een soort van pony.

faux Hawk: Faux havik zijn geweldig kapsels voor mannen en vrouwen beide. Ze zien er scherp en stijlvol. Voor het maken van faux havik korte zwarte kapsels, kunt u gebruiken vlechten om de stijl te creëren, of je haar laten knippen gedaan. Bekijk foto's van faux havik Rihanna's om een ​​idee te krijgen. Voor een faux havik het haar aan de zijkanten is geknipt in een korte teelt, en de middelste haar langer behouden. U kunt de stijl van de middelste haren omhoog en vooruit. Om dit te doen op vochtig haar toe te passen wat haar serum en beweeg je vingers.

gelaagde Styles: gelaagde kapsels zijn zeer geschikt voor zwart haar, als ze kunnen stijl toe te voegen aan je haar en zet het volume van het haar, waardoor de krullen beter beheersbaar. Om deze Afro-Amerikaanse korte kapsels gewoon te krijgen lagen de buurt van de kroon en snijd de onderste haren taps toelopend. U kunt overwegen pairing deze stijl met een paar botte kant pony.

natuurlijk kort zwart haar stijlen 2011

cornrows: Cornrows zijn complexe vlechten, die heel pijnlijk te krijgen. Maar, ze zien er echt gaaf. Dit zijn grote natuurlijke kapsels voor kort haar voor mannen en vrouwen beide.

gedeeltelijke Cornrows: Als je geen geduld hebben om te krijgen cornrows dan overwegen om half cornrows. In deze stijl de helft van het haar wordt gevlochten om cornrows te maken, terwijl de helft van het haar is links naar beneden. U kunt de stropdas de helft van je haar in een paardenstaart.

Kortom Dreads: Korte dreads zien er geweldig uit op de jongens, en zijn niet van grote dreadlocks, kunt u zelfs dragen op kantoor. Om deze natuurlijke Afro-Amerikaanse haarstijlen, ga dan naar een kapper om korte dreadlocks in je haar.